Borza terjatev ponuja privlačen partnerski program za podjetja

Borza trejatev predstavlja prvo peer-to-peer finančno platformo preko katere podjetjem omogočamo hitro in enostavno pot do likvidnosti ali varno in donosno naložbo. V kolikor v kakšnem od vaših poslovnih partnerjev prepoznate uporabnika storitev Borze terjatev vas vabimo k sodelovanju v našem partnerskem programu.

Kako deluje partnerski program na Borzi terjatev?

Za začetek sodelovanja v partnerskem programu na Borzi je potrebna registracija. Registracija podjetja poteka v celoti preko spleta in je brezplačna. Po opravljeni registraciji po elektronski pošti prejmete geslo za dostop do uporabniškega vmesnika na www.borzaterjatv.si kjer lahko delite priporočila drugim podjetjem.

Znotraj uporabniškega vmesnika izberete zavihek trgovalni račun in nato partnerski program. Tu v okno vpišete davčno številko podjetja, ki ga želite priporočiti ali pa z njim delite partnersko povezavo preko katere opravi registracijo na Borzi terjatev. Ob registraciji priporočenega podjetja se v sistemu Borze terjatev zavede, da je bila registracija opravljena preko vašega priporočila. Ob uporabi storitev Borze terjatev priporočenega podjetja se vam v dobro pripiše partnerska provizija. Partnerska provizija znaša 25% od obračunanih provizij priporočene stranke v prvem letu trgovanja. Borza terjatev provizije partnerskega programa pripiše v dobro trgovalnega računa člana borze priporočitelja.Slika 1: Kako deluje partnerski program?

Poslana priporočila in opravljene registracije ter svoje zaslužke lahko kadarkoli spremljate znotraj uporabniškega vmesnika v zavihku trgovalni račun – partnerski program. Znotraj tega zavihka imate tudi vpogled v vse sklenjene borzne posle in obračunane provizije priporočenih članov.

Slika 2: Pregled partnerskega programa v vmesniku www.borzaterjatev.si 

Postanite zvezda! Finančne izzive vaših poslovnih partnerjev rešite z Borzo terjatev.


Za dodatna vprašanja smo na voljo preko elektronke pošte info@borzaterjatev.si ali številke 01 888 84 35.

--

Borza terjatev (www.borzaterjatev.si) je finančno podjetje, ki je razvilo prvi peer-to-peer finančno posredniški sistem za podjetja v Sloveniji.

Borza terjatev podjetjem z likvidnostnimi presežki omogoča enostavno kratkoročno plasiranje presežnih denarnih sredstev (od 30 do 365 dni) v portfelj kvalitetnih, nezapadlih poslovnih terjatev in predstavlja privlačno alternativo bančnim depozitom z nizkim tveganjem ter pričakovanimi letnimi donosi v višini okrog 5,0%.


Borza terjatev je prejemnica nagrade CESAwards 2016 za najboljše finančno start-up podjetje v regiji srednje Evrope. Razvoj Borze terjatev preko Slovenskega podjetniškega sklada podpira Republika Slovenija ter številni drugi domači in tuji finančni vlagatelji.