[EBA2019] Glasujte za Borzo terjatev - 'European Public Champion'

Borza terjatev vas vabi, da oddate tudi vaš glas in nas podprete za pridobitev laskavega naziva European Public Winner v okviru enega izmed največjih tekmovanj za inovativna podjetja na svetu - European Business Awards 2019.

Svoj glas lahko oddate preko naslednje povezave: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/46/28031

Vabljeni tudi k ogledu kratkega videa, ki smo ga pripravili v sklopu nagrad European Business Awards 2019 (The Ones to Watch), Borza terjatev je bila namreč prepoznana kot nacionalna zmagovalka v kategoriji Nagrada za digitalno tehnologijo s prometom med 0 in 25M € in se poteguje tudi za zmago na evropskem nivoju. 'Platforma Borze terjatev je namenjena uspešnim podjetjem in podjetnikom pri doseganju njihovih ciljev.'

- Marko Rant, direktor in soustanovitelj Borze terjatev


Kako poteka glasovanje?

1. Kliknete povezavo: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/46/28031 in v okno spodaj desno vpišete vaš e-naslov

2. Na vpisan e-naslov boste v nekaj trenutkih prejeli sporočilo s strani EBA glasovalnega sistema (The European Business Awards - EBA Vote - Please confirm your vote)

3. Kliknete na povezavo znotraj sporočila in vaš glas bo uspešno oddan!


Tisto podjetje, ki bo prejelo največ javnih glasov bo 04. decembra v Varšavi na Poljskem prejelo t.i. nagrado European Public Winner.Hvala, ker ste z nami!