[nagrada] Borza terjatev nacionalna zmagovalka 'European Business Awards 2019

Borza terjatev (Invoice Exchange) je zmagala v izboru za prestižno priznanje European Business Awards 2019 v Sloveniji. Podprite nas in oddajte svoj glas za  nagrado 'European Public Champion'.

Platforma Borze terjatev je bila v kategoriji Nagrada za digitalno tehnologijo s prometom v višini od 0 do 25 milijonov evrov (The Digital Technology Award with Turnower of € 0-25M) s strani sodnikov European Business Awards 2019 prepoznana kot najboljša v Sloveniji. Nagrada European Business Awards je eno izmed najbolj prestižnih priznanj in obenem eno največjih mednarodnih in med-panožnih tekmovanj na svetu. Veseli in ponosni smo, da z vami lahko delimo dosedanji uspeh in vas vabimo, da podprete našo zgodbo tudi z vašim glasom!

Preko spletne strani European Business Awards že poteka javno glasovanje, kjer nas lahko podprete tudi vi! Glas oddate s klikom na naslednjo povezavo: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/46/28031

                    EBA - National Winner 2019: Podprite nas za zmago tudi s svojim glasom

Kako poteka glasovanje?

1. Kliknete povezavo: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/46/28031 in v okno spodaj desno vpišete vaš e-naslov

2. Na vpisan e-naslov boste v nekaj trenutkih prejeli sporočilo s strani EBA glasovalnega sistema (The European Business Awards - EBA Vote - Please confirm your vote)

3. Kliknete na povezavo znotraj sporočila in vaš glas bo uspešno oddan!

Tisto podjetje, ki bodo prejelo največ javnih glasov bodo 04. decembra v Varšavi na Poljskem prejelo t.i. naziv European Public Winner.

Podprite Borzo terjatev kot najboljšo na European Business Awards 2019 v kategoriji The Digital Technology Award with Turnower of € 0-25M.

Hvala!

Prijavite se na naše novice