[drugačno voščilo] Dobra dejanja & dobro leto 2023

Leto 2023 bo dobro le, če bomo najprej dobri mi. Na Borzi terjatev smo se tudi letos odločili za dobrodelno akcijo preko katere sredstva, ki so bila prvotno namenjena poslovnim darilom, razporedimo v različne dobrodelne namene oz. dobrodelnim organizacijam. K donaciji oz. sodelovanju vabimo tudi vse člane spletne platforme www.borzaterjatev.si.

V letošnjem letu bomo sredstva namenili naslednjim organizacijam oz. akcijam:

Four Paws International – Big Cats

Cilj kampanje Big Cats (v okviru organizacije FOUR PAWS) je reševati zlorabljene velike mačke in postopoma zmanjšati število velikih mačk, ki so prisiljene živeti v nesprejemljivih razmerah. 

Več na www.four-paws.org/campaigns-topics/animals/big-cats

Humanitarček - #projektVida

Družbeno odgovoren in na trenutke družbeno kritičen projekt, v okviru katerega se poskuša opozoriti na stisko starostnikov v Sloveniji, obenem pa jim nuditi dostojno in dostojanstveno pomoč. 

Več na www.projektvida.org 

Mladinski dom Malči Beličeve

Dom je ustanovljen za opravljanje javne službe na področju vzgoje in izobraževanja otrok in mladostnikov z vedenjskimi in čustvenimi težavami/motnjami. Z donacijo bomo tem otrokom omogočili kakšno lepo doživetje. 

Več na www.malci-beliceve.si

Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana

V zavetišču za zapuščene živali Ljubljana odgovorno skrbijo za zapuščene živali. Donacija bo namenjena oskrbi živalim v zavetišču od 30. do 120. dneva ter za trening živali. 

Več na www.zavetisce-ljubljana.si

Leto 2023 bo dobro le, če bomo najprej dobri mi. 

Energetska zadruga Zeleni Hrastnik

Projekt Energetske zadruge Zeleni Hrastnik je postavitev skupnostne sončne elektrarne na strehi Osnovne šole narodnega heroja Rajka Hrastnik. Gre za največjo skupnostno sončno elektrarno v Sloveniji, z donacijami se bo pomagalo manj premožnim vstopiti v zadrugo. 

Več na zeleni-hrastnik.si/

Društvo Vilijem Julijan

Poslanstvo Društva Viljem Julijan je širjenje ozaveščenosti o redkih boleznih, pomoč in podpora otrokom z redkimi boleznimi in njihovim družinam, povezovanje družin otrok z redkimi boleznimi,  ter prizadevanje za izboljševanje stanja na področju redkih bolezni v Sloveniji. 

Več na viljem-julijan.si

Slovenska karitas – pomoč Ukrajini

Karitas je dobrodelna ustanova rimskokatoliške Cerkve na Slovenskem. V akciji pomoč Ukrajini bodo sredstva posredovana Karitas v Ukrajini, ki je za pomoč aktivirala več kot 2.000 zaposlenih in prostovoljcev na celotnem ozemlju Ukrajine. 

Več na www.karitas.si/stopimo-skupaj-za-ukrajino/

Člani Borze terjatev lepo vabljeni k donaciji, ki jo lahko uredite preko spletne strani www.borzaterjatev.si/donacija. Za donacijo lahko izberete več organizacij oz. akcij. 

Po izboru donacije o tej prejmete potrdilo po e-pošti in po opravljeni donaciji pisno potrdilo. Donirate lahko do konca leta 2022 (31. 12. 2022). Sredstva bodo na račun izbrane organizacije s trgovalnega računa pri Borzi terjatev nakazana v začetku leta 2023.

Želimo vam dobro, zdravo in uspešno leto 2023!

                                                    ekipa Borze terjatev

Na Borzi terjatev smo se tudi letos odločili za dobrodelno akcijo preko katere bomo del sredstev namenili različnim dobrodelnim namenom. K sodelovanju vabimo tudi vse člane Borze terjatev. Več na www.borzaterjatev.si/donacija 

Prijavite se na naše novice