[dogodek] 21. KIRS: Govorilo se je o vrednotah in vrtnicah

10. in 11. oktober 2019

Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ki se je tudi letos odvijal v Laškem, kongresnem centru Thermana, je napolnilo več kot 300 udeležencev - izvajalk in izvajalcev računovodskih storitev. Ekipa Borze terjatev je kot sponzor dogodka udeleženke in tudi udeležence presenetila z vrtnicami in jih tekom trajanja dogodka spodbudila k razmišljanju o njihovih vrednotah. 
 

Pred vstopom v dvorano so udeleženke 21. KIRSa prejele vrtnico (fotografija Tomaž Kos)

Veseli smo, da smo bili prisotni tudi letos. Hvaležni smo organizatorjem za odlično organizacijo ter za prijetno druženje z vsemi udeleženci. Čestitamo izžrebankam nagradnega žrebanja in se vidimo ponovno naslednje leto!

--

Z vami delimo še informacijo: udeleženke in udeleženci Kongresa so bili v pogovoru in sponzorskem predavanju na dogodku izzvani naj razmislijo in z nami delijo svoje najbolj pomembne vrednote. Izpolnili so liste in nanje navedli katere vrednote imajo v njihovem življenju največji pomen. Pri nas smo vrednote prešteli in ugotovili, da je prvo mesto zasedla #družina, za malo sledita #zdravje in #ljubezen, potem #prijateljstvo in #spoštovanje, #zaupanje, #poštenost - udeleženci pa niso pozabili tudi na #mir, #iskrenost in #razumevanje

Prijavite se na naše novice