[dogodek] European Business Awards Summit 2019

Marko in Katja sta se v preteklem tednu (4. december) odpravila na European Business Awards Summit v Varšavo. Borza terjatev je bila v sklopu European Business Awards 2019 izbrana za nacionalno zmagovalko v kategoriji The Digital Tehnology Award with Turnover of €0-25M. V prijetnem ambientu kongresnega centra Hilton v Varšavi so strokovnjaki z različnih področij odločali in med 19 kategorijami izbrali zmagovalna podjetja in podjetnike v Evropi.

Borza terjatev je nacionalna zmagovalka, glavno nagrado pa je prejelo podjetje Mintec

Borza terjatev je v kategoriji Digital Technology Award with Turnover of €0-25M tekmovala s štirinajstimi evropskimi podjetji s področja digitalne tehnologije. Glavno nagrado European Business Awards 2019 je prejelo podjetje Mintec z Velike Britanije. Podjetje s pomočjo podatkov in spletne analitike omogoča svojim uporabnikom boljše razumevanje dobaviteljskih cen, analizo porabe in učinkovit nadzor nad njihovimi stroški.

European Business Award Summit 2019, Hilton, Varšava 


Slovenija ni ostala praznih rok: podjetje Mikro+Polo je najboljše v kategoriji The Workplace and People Development Award

Na dogodku je bilo kot nacionalnih zmagovalcev v različnih kategorijah prisotnih tudi nekaj slovenskih podjetij (Mikro+Polo, GenePlanet, GEN-I in Tiko Pro). Glavno nagrado v kategoriji The Workplace and People Development Award je prejelo podjetje Mikro+Polo d.o.o., ki je eno največjih slovenskih dobaviteljev laboratorijskega pribora, opreme, kemikalij in diagnostike. 

Čestitamo vsem nagrajencem in se organizatorjem zahvaljujemo za lep sprejem in organizacijo.

Podelitev nagrad, European Business Awards Summit 2019, Varšava

Več: https://www.businessawardseurope.com/

Prijavite se na naše novice