Finančni forum in božična zabava 2022

Konec leta nas je kljub izzivom, ki jih je prineslo leto 2022, navdal z optimizmom in svežimi idejami za prihodnje leto. Borza terjatev je, 13. 12. 2022, s podjetjem Elementum in Odvetniško pisarno Senica v organizaciji Slovensko-nemške gospodarske zbornice, sodelovala pri srečanju Finance Forum & Christmas Party, ki se je odvijalo v prijetnem ambientu Cubo Golf Ljubljana.

Finančni forum

Po pozdravu ključnih oseb sodelujočih podjetij so strokovnjaki predstavili svoje storitve in finančne rešitve ter tudi davčni vidik. Janez Klobčar je na duhovit način predstavil možnost udobnega financiranja preko www.borzaterjatev.si. Denar podjetij se pogosto skriva v nezapadlih terjatvah in naročilih, izkoristite ga. Slovenska mala in srednje velika podjetja preko spletne platforme Borza terjatev na enostaven in hiter način dostopate do financiranja v obliki odstopa terjatev ali kratkoročnih posojil.

Borza terjatev je slovenskim malim in srednje velikim podjetjem, v času njenega delovanja, zagotovila več kot 450 milijonov evrov kratkoročnega financiranja. Na sliki Janez Klobčar, član nadzornega sveta in solastnik Borze terjatev, avtor AHK Slovenija

Marko Rant je v obliki osebne zgodbe udeležencem predstavil stabilno naložbo in napovedal tudi novo možnost naložbe preko alternativnega investicijskega sklada, ki na trg prihaja v letu 2023. Že danes lahko izkoristite odlično možnost naložbe, ki jo nudi Borza terjatev. Vsa slovenska podjetja z viškom likvidnosti na www.borzaterjatev.si na enostaven način odprejo trgovalni račun, uredijo nastavitvene parametre in z nakazilom denarnih sredstev dostopajo do razpršene in likvidne naložbe v terjatve in posojila do slovenskih podjetij.   

Borza terjatev slovenskim podjetjem z viškom likvidnosti nudi stabilno in razpršeno naložbo v terjatve in posojila. Na sliki Marko Rant, predsednik uprave, solastnik in ustanovitelj Borze terjatev, avtor/vir AHK Slovenija.

Po predavanju se je v okviru finančnega foruma odvijala okrogla miza, ki so se je udeležili predstavniki Odvetniške pisarne Senica, Elementum in Borza terjatev. Okroglo mizo je povezoval Martin Tomažin, televizijski voditelj in producent Bloomberg Adria. Marko Rant je povedal v čem se Borza terjatev razlikuje od tradicionalnih ponudnikov financiranja, v kakšnih primerih se podjetja obračajo na nas, kakšne donose lahko pričakujejo vlagatelji, kako se je fintech storitev Borze terjatev spremenila v času delovanja in kdo so uporabniki storitev BT platforme.

Borza terjatev je v primerjavi s tradicionalnimi ponudniki financiranja za podjetja hitrejša in bolj enostavna. Danes platforma uporabnikom nudi kvalitetnejšo storitev, kot leta 2016 in je prilagojena sodobnim zahtevam trga, storitev od leta 2020 nudi tudi podjetjem na hrvaškem trgu. Na sliki Mojca Gornjak, direktorica na področju osebnih davkov, Odvetniška pisarna Senica & Partnerji / Andersen; Janja Ovsenik, partner, Odvetniška pisarna Senica & Partnerji / Andersen; Martin Tomažin, TV voditelj in producent, Bloomberg Adria; Peter Slapšak, direktor, Elementum in Marko Rant, predsednik uprave Borza terjatev, avtor AHK Slovenija.   

Večer se je zaključil z druženjem in glasbo. 

Hvala sodelujočim podjetjem, Elementum, Odvetniška pisarna Senica, udeležencem in organizatorju, Slovensko-nemški gospodarski zbornici za izjemen dogodek. Izzive, ki nam jih prinaša leto 2023 spremenimo v priložnosti in uspeh prepoznajmo tudi v povezovanju. 

 

Več fotografij z dogodka najdete na tej povezavi

Prijavite se na naše novice