[obletnica] 5 let Borze terjatev

Ljubljana, 15. november 2020

Danes mineva pet let od dneva, ko je slovenski trg prvič ugledal spletni trg za vzajemno financiranje podjetij Borze terjatev.

V teh nekaj letih se je zgodilo marsikaj … Nekaj članska ekipa sedaj šteje 14 zaposlenih, nekaj prvih registriranih podjetij in podjetnikov je preraslo v preko 1200 registriranih članov. Slovenskim podjetjem in podjetnikom/podjetnicam, ki so na naš spletni trg prišli po financiranje, smo od lansiranja platforme omogočili preko 208 milijonov evrov hitrega financiranja … in ravno v teh dneh, na peto obletnico delovanja slovenskega spletnega trga Borze terjatev, bomo storitev vzajemnega (P2P) financiranja omogočili tudi podjetjem na hrvaškem. 

Nihče si ni predstavljal, da bomo svoj peti rojstni dan praznovali takole, brez pravega druženja in stiskov rok, a nas zato še toliko bolj povezujejo in navdihujejo skupni dosežki in uspehi s katerimi gradimo uspešno zgodbo finančnega spletnega trga za podjetja Borze terjatev. Optimistično in pogumno zremo v prihodnost saj verjamemo, da novi dosežki in uspehi čakajo na nas tudi v prihodnosti. 

Vse najboljše Borza terjatev!

Prijavite se na naše novice