Borza terjatev prisotna na 8. Vrhu malega gospodarstva

Na letošnjem Vrhu malega gospodarstva s temo 'nove poslovne priložnosti', ki ga 8. leto zapored organizira Gospodarska zbornica Slovenije smo se družili s preko 300 udeleženci. Podjetniki in podjetnice so na dogodku lahko bližje spoznali tudi finančno rešitev, ki jo omogoča Borza terjatev.

Slovenija že peto leto zapored dosega nadpovprečno visoko gospodarsko rast, majhna podjetja so lahko kos izzivom saj so precej dinamična in tako pripravljena na nove poslovne priložnosti. Za nadaljnjo rast je bistveno, da slovenska podjetja povečajo svojo produktivnost, je na dogodku izpostavil minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek. Poleg zanimivih gostov na dogodku, so se odvijala tudi mreženja z velikimi podjetji, ki lahko v bodoče postanejo partnerji malih ter svetovanja s strokovnjaki z različnih področij.

Na vsebinskih panelih Aktualni viri financiranja so podjetniki lahko izvedeli kako priti do svežega denarja preko aktualnih razpisov in tudi drugače. V tem delu smo predstavili Borzo terjatev, direktor Marko Rant je podjetnikom zaupal našo zgodbo - zakaj in kako je Borza terjatev skozi svoj razvoj postala prva platforma za vzajemno financiranje podjetij v Sloveniji. 

Marko Rant, predstavitev Borze terjatev, 8. Vrh malega gospodarstva

Na razstavnem prostoru Borze v preddverju ste lahko izbirali med nekaterimi mislimi BT kampanje #quoteoftheday, se posladkali z jagodami in seveda preverili možnosti za hitro financiranje preko spletnega trga  wwww.borzaterjatev.si.

Ekipa GZS je poskrbela za odlično vzdušje in organizacijo dogodka. 

Prijavite se na naše novice