[dogodek] Finančnih pet: Napredno upravljanje finančnih izzivov podjetij

Z veseljem vas vabimo na ekskluziven dogodek, ki bo razkril najnovejše finančne spodbude in strategije za rast vašega podjetja. Dogodek Finančnih pet, ki bo potekal 21. novembra 2023 v Dvorani A, GZS v Ljubljani, bo prava priložnost za podjetnike in podjetnice, ki želijo razširiti svoje poslovanje in doseči finančni uspeh.

Kaj lahko pričakujete na dogodku? 

Na tem dogodku se bodo predstavniki različnih institucij v Sloveniji, vključno z Gospodarsko zbornico Slovenije, Borzo terjatev, SID banko, Slovenskim podjetniškim skladom in Elementumom, združili, da bi razkrili ključne finančne priložnosti za podjetja v vseh fazah razvoja. Tukaj je nekaj poudarkov, ki jih ne smete zamuditi:

1. GZS: Kot eden ključnih deležnikov slovenskega podpornega okolja za gospodarstvo, bo GZS razkrila širok nabor storitev, ki podjetjem pomagajo pri pridobivanju virov financiranja in hitrejšem razvoju njihovega poslovnega uspeha.

2. Borza terjatev: V luči boja z inflacijo in ohranjanja visoke stopnje likvidnosti bo predstavila svojo BT finančno platformo, ki omogoča hiter in preprost dostop do likvidnosti za podjetja ter stabilno naložbo za vlagatelje.

Ne zamudite priložnosti za izboljšanje svojega poslovanja in gradnjo trajnih poslovnih mostov. Skupaj bomo soustvarjali pot do vašega finančnega uspeha. Več informacij na tej povezavi.

3. SID banka: Razkrila bo različne oblike neposrednega financiranja skozi različne programe, vključno z najnovejšimi, kot sta SID digitalen in SID zelen.

4. Slovenski podjetniški sklad: Predstavil bo finančne in vsebinske spodbude, ki nudi financiranje za vse razvojne faze podjetij, vključno z zagonskimi spodbudami, lastniškim financiranjem, mikrokrediti, garancijami in posebnimi spodbudami.

5. Elementum: Podjetje Elementum bo delilo prakse donosnih podjetij, ki že uspešno uporabljajo plemenite kovine pri svojem poslovanju.

Dogodek, ki ga bo moderiral Bojan Ivanc, glavni ekonomist in vodja analitske skupine GZS, je zasnovan tako, da podjetnikom omogoči neposreden stik s ključnimi akterji v finančni industriji in pridobitev dragocenih vpogledov v finančne strategije, ki jim bodo pomagale rasti in uspevati.

Zakaj sodelovati? 

Na Finančnih pet boste pridobili dragocene informacije o investicijah, nepovratnih virih, likvidnosti, neposrednem financiranju, finančnih spodbudah in plemenitih kovinah, ki so pomembne za uspešno poslovanje. Dogodek vam bo omogočil tudi mreženje z vrhunskimi strokovnjaki in podjetniki ter priložnost za individualna srečanja s partnerji dogodka.

Kako se prijaviti? 

Dogodek je brezplačen, vendar je število mest omejeno. Prijavite se najkasneje do 17. novembra 2023 na spletni strani dogodka. Na voljo bo tudi brezplačno parkiranje v garaži GZS. 

Ne zamudite te izjemne priložnosti za izboljšanje svojega poslovanja in gradnjo trajnih poslovnih mostov. Skupaj bomo soustvarjali pot do vašega finančnega uspeha.

Veselimo se druženja z vami na Finančnih pet!

Več informacij na tej povezavi.

 

Vabimo vas na dogodek, ki bo razkril najnovejše finančne spodbude in strategije za rast vašega podjetja. Dogodek Finančnih pet bo potekal 21. novembra 2023 v Dvorani A, GZS v Ljubljani. Fotografija: GZS

Prijavite se na naše novice