Financiranje vašega poslovanja z odstopom terjatev po spletu

Mlada in hitro rastoča podjetja za svoje financiranje potrebujete sredstva hitro in brez administrativnih ovir. Dostop do denarja mora biti varen, zanesljiv in preprost. Podjetniki v Sloveniji za izdane fakture običajno čakate na poplačilo od 60 do tudi 120 dni, kar je za zdravo in nemoteno poslovanje mladega podjetja občutno predolgo in poslovanje otežuje. Srednje velika in mala podjetja tako iščete rešitve za financiranje drugje. Najdete jo tudi pri nas!

Spletna platforma Borze terjatev vašemu podjetju omogoča enostaven in izjemno hiter dostop do likvidnosti s prodajo terjatev preko spleta. Spletni trg za odkup terjatev lahko uporablja vsak aktiven poslovni subjekt, ki je organiziran kot gospodarska družba ali samostojni podjetnik posameznik ter ima odprt transakcijski račun pri banki ali hranilnici v Republiki Sloveniji.

Kako poteka?

1. Opravite brezplačno registracijo preko www.borzaterjatev.si

Registracija podjetja poteka preko spleta v nekaj korakih. Vpišete osnovne podatke o podjetju, opravite osebno identifikacijo s kvalificiranim digitalnim potrdilom in naložite podpisano pogodbo o uporabi storitev Borze terjatev. Po uspešno opravljeni registraciji opravimo finančni pregled vašega podjetja in določimo limite za financiranje.

Opravite brezplačno registracijo preko www.borzaterjatev.si. Fotografija Borza terjatev


2. Oddate zahtevo za prodajo terjatev

Vpišete podatke o fakturi in naložite fakturo, lahko priložite več faktur do izbranega dolžnika.

3. Pridobite in sprejmete ponudbo za odkup terjatev

Pridobite in sprejmete ponudbo za odkup terjatev. Fotografija Borza terjatev

Sredstva bodo na vaš tekoči račun nakazana v nekaj urah. Platforma www.borzaterjatev.si je dosegljiva 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Nakazila se vršijo na dve uri vsak delovni dan do 15. ure - v primeru, da naročilo oddate po 15. uri ali med vikendom se nakazilo izvede naslednji delovni dan zjutraj.

Tihi odstop terjatev

Za podjetja, ki svoje terjatve želite odstopiti na način brez obveščanja kupcev (ti ne želijo sodelovati pri odstopu ali pa želite ohraniti anonimnost) smo pripravili rešitev - t.i. tihi odstop terjatev. Če se odločite za ta način z vami le pred prvo prodajo terjatev naredimo poglobljen finančni pregled - zaupate nam dolžnike do katerih želite prodajati terjatve, posredujete konto kartice dolžnikov, druge dokumente - na podlagi dogovorjenega limita tega zavarujemo z t.i. izvršnico, ki jo podpiše zakoniti zastopnik podjetja. Po finančnem pregledu v uporabniškem vmesniku ob potrebi po prodaji izberete tihi odstop oddate zahtevo in pridobite ter sprejmete ponudbo.

Izberete lahko odprti ali tihi odstop terjatev. Fotografija Borza terjatev

Prednosti financiranja z odstopom terjatev preko Borze terjatev

1. Enostavna uporaba preko spleta

2. Sredstva prejmete v le nekaj urah od oddanega naročila

3. Podjetja lahko koristite tihi odstop terjatev (brez obveščanja vaših kupcev)

4. Dostopnost 24 ur na dan / 7 dni v tednu

5. Uporaba storitev Borze terjatev le ob potrebi

6. Financiranje celotnega zneska (ne le od 70 do 80 odstotkov)

 

Preverite neobvezujočo ponudbo v nekaj sekundah preko www.borzaterjatev.si!

 

Prijavite se na naše novice