Postanite partner Borze terjatev

Borza terjatev predstavlja prvo peer-to-peer finančno platformo v Sloveniji. Preko platforme podjetjem omogočamo hitro in enostavno pot do likvidnosti s kratkoročnimi posojili in odstopom terjatev ali donosno in razpršeno naložbo. Če v kakšnem od vaših poslovnih partnerjev prepoznate uporabnika storitev Borze terjatev vas vabimo k sodelovanju v našem partnerskem programu.

Kako deluje partnerski program na Borzi terjatev?

Za začetek sodelovanja v partnerskem programu na Borzi je potrebna registracija. Registracija podjetja poteka po spletu in je brezplačna. Po opravljeni registraciji po elektronski pošti prejmete geslo za dostop do uporabniškega vmesnika na naslovu www.borzaterjatev.si, kjer lahko delite priporočila drugim podjetjem.

Znotraj uporabniškega vmesnika izberete zavihek trgovalni račun in nato partnerski program. Tu v okno vpišete davčno številko podjetja, ki ga želite priporočiti ali pa z njim delite partnersko povezavo preko katere opravi registracijo na Borzi terjatev. Ob registraciji priporočenega podjetja se v sistemu Borze terjatev zabeleži, da je bila registracija opravljena z vašim priporočilom. Ob uporabi storitev Borze terjatev priporočenega podjetja se vam v dobro pripiše partnerska provizija. Partnerska provizija znaša 25% od obračunanih provizij priporočene stranke, v prvem letu trgovanja. Borza terjatev provizije partnerskega programa pripiše v dobro trgovalnega računa člana borze priporočitelja - podjetja, ki je priporočilo storitev Borze terjatev drugemu podjetju.

Slika 1: Partnerski program, kako deluje?

Poslana priporočila in opravljene registracije ter svoje zaslužke lahko kadarkoli spremljate znotraj uporabniškega vmesnika v zavihku trgovalni račun – partnerski program. Znotraj tega zavihka dostopate do vpogleda v vse sklenjene borzne posle in obračunane provizije priporočenih članov.

Vabimo vas k brezplačni registraciji na Borzi terjatev, www.borzaterjatev.si. Za vas smo dosegljivi tudi preko telefonske številke 01 810 73 73 ali elektronske pošte info@borzaterjatev.si 

Spletna platforma Borze terjatev v Sloveniji deluje od konca leta 2015, v tem času je s pomočjo zaupanja vlagateljev slovenskim MSP-jem zagotovila več kot 260 milijonov evrov financiranja (podatek konec maja 2021). Svoje storitve nudimo tudi podjetjem na hrvaškem trgu s podjetjem P2P Finance.

Razvoj Borze terjatev podpirata Republika Slovenija in Evropska unija

Prijavite se na naše novice