Postanite zvezda: Finančni izziv podjetja rešite z Borzo terjatev

Borza trejatev predstavlja prvo peer-to-peer finančno platformo preko katere podjetjem omogočamo hitro in enostavno pot do likvidnosti ali varno in donosno naložbo. V kolikor v kakšnem od vaših poslovnih partnerjev prepoznate uporabnika storitev Borze terjatev vas vabimo k sodelovanju v našem partnerskem programu.

Kako deluje partnerski program na Borzi terjatev?

Za začetek sodelovanja v partnerskem programu na Borzi je potrebna registracija. Registracija podjetja poteka v celoti preko spleta in je brezplačna. Po opravljeni registraciji po elektronski pošti prejmete geslo za dostop do uporabniškega vmesnika na www.borzaterjatev.si kjer lahko delite priporočila drugim podjetjem.

Znotraj uporabniškega vmesnika izberete zavihek trgovalni račun in nato partnerski program. Tu v okno vpišete davčno številko podjetja, ki ga želite priporočiti ali pa z njim delite partnersko povezavo preko katere opravi registracijo na Borzi terjatev. Ob registraciji priporočenega podjetja se v sistemu Borze terjatev zavede, da je bila registracija opravljena preko vašega priporočila. Ob uporabi storitev Borze terjatev priporočenega podjetja se vam v dobro pripiše partnerska provizija. Partnerska provizija znaša 25% od obračunanih provizij priporočene stranke v prvem letu trgovanja. Borza terjatev provizije partnerskega programa pripiše v dobro trgovalnega računa člana borze priporočitelja.Slika 1: Partnerski program, kako deluje?

Poslana priporočila in opravljene registracije ter svoje zaslužke lahko kadarkoli spremljate znotraj uporabniškega vmesnika v zavihku trgovalni račun – partnerski program. Znotraj tega zavihka dostopate do vpogled v vse sklenjene borzne posle in obračunane provizije priporočenih članov.Slika 2: Pregled partnerskega programa v uporabniškem vmesniku www.borzaterjatev.si