Spletni bankomat za podjetja

Kdaj ste nazadnje opravili dvig gotovine na bančnem okencu? In kdaj ste nazadnje fizično odšli v banko, da bi izvedli plačilo računa?

Večina nas se tega dogodka ne spominja več saj je od takrat, ko smo te bančne storitve opravljali osebno, minilo že kar precej let. Banka se je iz okenc in svetovalcev preselila na nam najbližji bankomat, na naš računalnik in mobilni telefon. Lahko jo uporabljamo kadarkoli in kjerkoli želimo.

To pa žal ne drži v vseh primerih

Bančno kreditiranje, zlasti financiranje podjetij, še vedno poteka po ustaljenih tirnicah v tradicionalno počasnem off-line svetu. Ko potrebujete posojilo, vam bodo na banki financiranje uredili v nekaj tednih, če seveda vse poteka brez zapletov. Če te sreče nimate pa se odobritev posojila lahko zavleče v mesece.

Kaj lahko storite kot samostojni podjetnik ali lastnik majhnega podjetja v primeru potrebe po hitrem financiranju - ker ste na primer pravkar prejeli novo naročilo vašega kupca in morate nabaviti material za proizvodnjo, priganjajo pa vas roki za dobavo?

Za vas smo razvili spletni portal za financiranje, ki vam omogoča pridobitev kratkoročnega financiranja na podlagi (odprtega ali tihega) odstopa vaših obstoječih nezapadlih terjatev do kupcev. Na takšen način lahko sprostite denar, ki ga imate vezanega v izdanih računih z dolgimi plačilnimi roki in ta sredstva uporabite za nov proizvodni cikel.


Celoten postopek financiranja na Borzi terjatev je avtomatiziran. Za vaše podjetje odprete BT račun preko spleta, se prijavite v uporabniški vmesnik preko www.borzaterjatev.si in vnesete podatke o terjatvah, ki jih želite prodati. Nato z le enim klikom pridobite ponudbo za financiranje, ki jo lahko sprejmete ali zavrnete - v primeru potrditve vam bo Borza terjatev denar na vaš transakcijski račun pri banki nakazala še isti delovni dan, praviloma v roku dveh ur.


Storitev, ki jo lahko uporabljate kadar želite, takrat ko jo potrebujete in popolnoma brez stroškov kadar storitve ne koristite.

Vljudno vas vabim, da za vaše podjetje še danes brezplačno odprete račun pri Borzi terjatev.