[zaposlitev] Na Borzi terjatev zaposlimo upravljalca s tveganji

Ste strokovnjak na področju upravljanja s tveganji in iščete novo priložnost? Družba Borza terjatev vas vabi, da postanete del naše ekipe v vlogi Upravljalca s tveganji.

V sklopu našega podjetja boste prevzeli odgovornost za upravljanje s tveganji, s poudarkom na kreditnih tveganjih (credit risk) in tveganjih zlorabe (fraud risk). Vaše ključne naloge in odgovornosti bodo vključevale:

  • Sodelovanje z vodstvom pri oblikovanju širših strateških usmeritev, kot je panožna diverzifikacija kreditnega portfelja.
  • Sodelovanje z vodstvom in IT pri zasnovi avtomatiziranih postopkov in algoritmov za ocenjevanje tveganj na naši finančni platformi, s stalnim izboljševanjem sistema na podlagi statističnih vzorcev.
  • Priprava poglobljenih finančnih analiz z zahtevno uporabo orodja Excel (kreditni predlogi, analiza portfeljev, izdaja naložbenih priporočil, pregled sestave zamud, analiza učinkovitosti ipd.).
  • Samostojno reševanje problemov.
  • Sodelovanje v kreditnem odboru za odobritev ali zavrnitev financiranja, zlasti pri večjih kreditnih izpostavljenostih.
  • Izvajanje preverjanj za preprečevanje zlorab in poslovnih goljufij (t.i. background check).
  • Zagotavljanje skladnosti poslovanja na področju preprečevanja pranja denarja in financiranja terorizma v skladu z ZPPDFT-2.
  • Sodelovanje s pravno službo in oddelkom za izterjavo v primeru default dogodkov.

Podjetje Borza terjatev je pionir na trgu vzajemnega (angl. peer-to-peer) financiranja za podjetja v Sloveniji, s prepoznavno spletno platformo, ki je že podprla transakcije v skupni vrednosti za več kot 577 milijonov EUR. Naša ekipa sestavlja 10 zavzetih posameznikov, kjer vlada prijetno vzdušje in dinamično delovno okolje.

Od vas pričakujemo visoko stopnjo samostojnosti, hkrati vam omogočamo jasen pregled nad celotnim delovanjem podjetja in možnost sodelovanja z različnimi poslovnimi funkcijami. 

Našim zaposlenim nudimo fleksibilnost pri delovnem času in načinu dela.

Če svojo novo priložnost vidite v sodelovanju z nami v vlogi upravljalca s tveganji, se prijavite tako, da pošljete svoj življenjepis na naslov info@borzaterjatev.si. Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi po telefonu na številki 01 810 73 73. Pridružite se naši ekipi in soustvarjajte prihodnost financiranja podjetij.

Vabimo vas, da postanete del naše ekipe v vlogi Upravljalca s tveganji. Vir fotografije: Adobe

Prijavite se na naše novice